Uncategorized
Hitta målare i Stockholm
May 26, 2018
0

Att hitta en målare i Stockholm är inte så svårt. Det finns så otroligt många att välja på, men det gäller att hitta en som kan sitt jobb. När man väl kostar på sig en reparation eller förbättring i hemmet vill man gärna att det blir bra. Ta dig därför tid att hitta en fackman som passar för dina önskemål och krav. Oavsett om det handlar om att måla om ett rum eller göra en stor stamspolning av fastigheten så går det att hitta det perfekta företaget. Det går att läsa mer om erfarna målare på en och samma hemsida, sen är det bara att boka in.

Använd ditt ROT-avdrag för måleritjänster

När man idag använder sig måleritjänster så ska man komma ihåg att man har rätt att använda sig av ROT-avdrag. Avdraget gäller inte på kostnaden för materialet utan enbart för kostnad av arbetet. Arbetskostnaden minskar då med 30 % och på ett år får varje person lyfta totalt 50000 kronor. Det innebär att om man är två eller fler som äger en fastighet får varje person lyfta detta belopp. Tack vare detta avdrag kan man göra mycket renovering till mycket förmånligt pris. Det är den som utför själva arbete som ska minska kostnaden på fakturan och söka tillbaka ersättningen från skatteverket.

Målare i Stockholm målar vit färg på en dörr.

Oavsett om det finns behov av att måla om in- eller utvändigt på en hus så finns det målare som kan hjälpa till. Alla kan måla en vägg men det blir oftast en otrolig skillnad när en professionell utför arbetet. Det går både mycket snabbare och blir mycket snyggare utfört.

Det finns många målare i Stockholm

Stockholm är en mycket stor stad och det är ofta ett stort tryck på hantverkare. Därför gäller det att i god tid planera och boka in ett besök för att prata och diskutera lösningar. Ibland kan målaren ha tips och råd som du inte ha tänkt på, vilket kan ge ett ännu bättre slutresultat. Be om att få en offert innan så att du har en idé om var kostnaden kan hamna.