Uncategorized
BCAA-drycken som tog Sverige med storm
May 10, 2019
0

Att träna blir populärare och populärare och i samband med det så blir många fler medvetna om vad de stoppar i sig. En viktig del som kan var svår att uppnå när man tränar är att man ska få i sig tillräckligt med BCAA (grenade aminosyror). Det är många som har varit skeptiska till liknande drycker och tillskott då de har visat sig att de inte är lika nyttiga som de har utlovat. När du dricker en NOCCO kan du vara säker på att du får i det det du behöver i form av BCAA (leucin, valin och isoleucin) och andra vitaminer. NOCCOs första BCAA-dryck kom december 2014 och finns idag över hela världen.

Stark, starkare och starkast

Vet du inte vad Nocco erbjuder så har du en värld fylld av drycker som väntar på dig. NOCCO erbjuder produkter i flytande och iskalla former för olika sorters tillfällen. Behöver man en liten boost så kan jag varmt rekommendera någon av deras åtta NOCCO BCAA drycker Tropical, Carnival Exotic, Blueberry, Caribbean, Miami Strawberry, Passion, Persika eller Päron med kolsyra perfekt. Har man druckit en kopp kaffe för mycket men vill ha en kolsyrad dryck så har dem tre fantastiska NOCCO BCAA+ utan koffein i smakerna Äpple, Citron/Fläder och Hallon/Citron. Är man känslig för kolsyra eller precis har blekt tänderna så finns en NOCCO BCCA -utan kolsyra med smak av hallon. Behöver du en koffein boost men är inte ute efter BCCA så finns en NOCCO FOCUS i smakerna Melon Crush och Cola. Vill du prestera lite extra inför ett träningspass så har vi skapat NOCCO PWO i smakerna Cherry och Blue Rasberry som är perfeka att dricka. Nu när solen visar sig mer och mer blir man såklart sugen på att svalka sig med en glass. Det finns tre svalkande NOCCO ICE POPs med identiska smaker som vård drycker Carnival,Cola och Caribbean.

Nocco finns på många olika platser

Nu när du är ute på stan kommer du se att Nocco säljs på ditt gym, där du tankar, vid din Pressbyrå eller 7-eleven och självklart på Atletbutiken.com.

Följ Atletbutiken på sociala medier som Facebook, Instagram och YouTube samt vår deras hemsida där nya Nocco produkter släpps regelbundet och man kan läsa och få träningstips från proffs inom hälsa och träning.

Leave a Reply