Uncategorized
Möbelsnickare i Norrköping
April 21, 2019
0

Ibland måste man bygga ut sitt befintliga hus, eller bygga något nytt på tomten. En tillbyggnad kan göra en stor skillnad när det kommer till förvaringsutrymmen. En annan möjlighet är att låta en hantverkare sätta upp en friggebod, som även kan inredas till ett fritt stående gästrum eller inrymma en hobbyverksamhet. Oavsett vilket kan det förbättra livskvaliteten avsevärt. Friggeboden har en lång historia i Sverige och det betyder egentligen en fristående byggnad, med högst 15,0 m², och är i de flesta fall, möjliga att sätta upp utan bygglov. Men man måste alltid kolla med sin kommun och sina grannar först, för att se vilka regler som gäller på den aktuella platsen.

I Norrköping uppförs varje år en stor mängd uthus och tillbyggnader. Utrymmen som man med fördel kan anlita en möbelsnickare för att inreda med exempelvis platsspecifika hyllor och bord. Man kan vända sig till möbelsnickare Norrköping för att få en bra överblick och hitta smarta lösningar för just en friggebod, eller ett nytt uthus på tomten.

Sätter man upp platsspecifika hyllor kan man utnyttja annars “döda” områden, det kan gälla utrymmet ovanför en dörr, eller under en trappa. En möbelsnickare kan få ett annars ganska svårmöblerat rum, att se modernt och funktionellt ut. På många inredningsprogram på TV, använder de just möbelsnickare, som låter uppföra både möbler och special-lösningar, och det blir verkligen en stor skillnad. Det är också roligare att anpassa själva inredningen efter hur rummen ser ut, och resultatet blir ofta mer unikt och mer personligt. Att bara ställa in hyllor och andra möbler i ett rum, är något som vem som helst gör, men att verkligen forma allting till en unik helhet, är att göra det lilla extra. En möbelsnickare kan vara väl värd sitt pris, och hjälpa dig att få till just ditt drömhem, eller åtminstone en mycket speciell utbyggnad.