Uncategorized
Marmor är årets badrumstrend
July 21, 2018
0

Marmor, marmor och återigen marmor. Ett material som vuxit till att bli det överlägset mest populära materialet att använda till både kök, badrum och mycket mer. Jag läste en artikel för ett par veckor sen som fastslog att marmor blivit omåttligt populärt. Jag blev nyfiken och började undersöka möjligheten till att använda marmor till vårt nya badrum som jag planerat ett tag och är nu säker på att det är det jag vill utgå från.

Kul att renovera badrum

Att renovera badrum är nästan lika kul, och påfrestande, som att köpa bostad. Allt sökande och letande efter material och detaljer att använda är något jag älskar. Vi påbörjade vår badrumsrenovering i huset i Täby för snart tre månader sedan och har byggt på med material och detaljarbete sen dess. Jag visste att jag ville ha svarta klinkers och toalett från Eslöv men var osäker på vad jag ville använda till badrumsbänken likväl som lagringsutrymme. För att reservera oss mot att vi inte bygger för litet så kommer jag därför beställa en två meter lång skiva och en meter bred skiva att vid spegeln. Denna kommer installeras under badrumsrenoveringen.

Lokalt företag i Täby

I Täby när man renoverar badrum så finns ett antal företag att vända sig till och vi har valt ett lokalt byggföretag som dessutom utfört arbeten hos flera av våra grannar. Det känns alltid tryggt att gå på rekommendationer från någon man litar på, speciellt eftersom att det är en stor investering. Företaget i Täby har totalentreprenad vilket innebär att dem leder arbetet och projektledning gentemot underentreprenörer som vi inte behöver tänka på. Dem sköter kontakt med VVS kille som ska dra rören, elektriker som ska dra elen och plattsättaren som sätter klinkers. Det är vanligt här i Täby att man gör på det sättet eftersom att byggföretagen oftast inte har alla dessa yrkesgrupper anställda.